Autorijschool Page Wat zijn de beste auto’s van 2023?

Wat zijn de beste auto’s van 2023?

Terwijl de auto-industrie blijft worstelen met problemen met de toeleveringsketen en productietekorten, zijn er nog steeds veel opwindende nieuwe modellen onderweg. Sommige auto’s zouden in 2022 aankomen en moesten worden uitgesteld, maar dat betekent niet dat je moet slapen op wat er in 2023 naar de lokale showrooms komt. Van een volwaardige Ford pick-up tot Mazda’s eerste plug-in hybride, hier zijn de beste nieuwe auto’s die in 2023 naar Nederland komen en waarvoor je op Autoverzekering.nl een autoverzekering kunt afsluiten.

Mazda CX-60

Mazda is nooit iemand geweest die ervoor terugdeinsde om dingen anders te doen dan zijn concurrenten, en de CX-60 zal de traditie niet doorbreken. De CX-60 is ontworpen om kopers in de Mazda-familie te houden die misschien naar iets Duits willen overstappen, is gebouwd op een nieuw platform en heeft een nieuwe styling voor het Japanse merk, en zal vanaf midden 2023 in de lokale showrooms verschijnen. Onder de lange motorkap vind je nieuwe zescilindermotoren (benzine en diesel), terwijl de vlaggenschipversie een plug-in hybride aandrijflijn zal huisvesten – een primeur voor Mazda. Koop je de CX-60 zodra dit model verkrijgbaar is in Nederland? Een autoverzekering vergelijken en afsluiten is dan verplicht!

Hyundai Ioniq 6

Als je de gedachte om een ​​SUV te kopen gewoon niet kunt uitstaan, of gewoon niet de extra ruimte nodig hebt die ze zich soms kunnen veroorloven, heeft Hyundai een alternatief voor zijn Ioniq 5 in aantocht. De swoopy sedan, toepasselijk genaamd Ioniq 6, is de volgende elektrische auto van Hyundai die vanaf begin 2023 in de lokale showrooms verschijnt. En als het het kritieke succes van zijn Ioniq 5-broer of zus kan herhalen, lijkt het erop dat Hyundai opnieuw een uitverkocht succes zal hebben.

Volkswagen Amarok

Door samen te werken met Ford voor de auto van de tweede generatie is de nieuwe Amarok van Volkswagen een van de meest langverwachte modellen van 2023 geworden. Onderin heeft de nieuwe Amarok veel gemeen met de kritische en commerciële hit Ford Ranger die medio 2022 op de markt kwam, maar met een nieuwe styling en een chiquere aantrekkingskracht onderscheidt hij zich van zijn neef. De Amarok 2023 zal worden aangevuld met een V6 -turbodieselmodel, maar zal ook verkrijgbaar zijn met een 2,3-liter turbobenzine die niet in de Ranger te vinden is.

Mercedes-Benz GLC

Zeggen dat de GLC middelgrote SUV cruciaal is voor het merk Mercedes-Benz is een beetje een understatement, aangezien hij vaak bovenaan de hitlijsten staat als zijn meest populaire model. Dat klopt, meer mensen zijn enthousiast over een GLC SUV dan zelfs de traditionele C-Klasse of zelfs de meer betaalbare GLA cross-over. Vanwege de lancering begin 2023 ziet de nieuwe generatie GLC er van buiten misschien niet zo nieuw uit, maar een grondig herzien interieur en mild-hybride motorenaanbod zullen hem fris houden ten opzichte van rivalen als de BMW X3 en Audi Q5.

Ford F-150

Ford brengt vanaf medio 2023 zijn eigen full-size pick-up op de markt. Leuk weetje: de Ford F-150 is de best verkochte auto in Noord-Amerika, maar verwacht niet dat hij hier zo enorm populair zal zijn. En hoewel de F-150 plaatselijk zal worden omgebouwd tot rechtsgestuurd om aan de lokale omstandigheden te voldoen, zal hij nog steeds worden ondersteund door een volledige Ford-garantie van vijf jaar/onbeperkte kilometers.